14.3.05

Siksi, koska "Bob" Dobbs käski

Viime aikoina olen kuunnellut lähes pelkästään 90-luvulla tehtyä musiikkia. "Nevermind" soi monta kertaa päivässä, ja sen seuralaisina levysoittimessa ovat "The Downward Spiral" ja "Portishead". Olenko jäljessä muodista, kun tällä hetkellä kaikki 80-lukulainen on "in", vai edellä, koska ennen pitkää luulisi 90-luvun tulevan taas muotiin?

Visa Electronin mainoskampanja "Visa avaa tulevaisuuden" on harvinaisen lannistava. Mainoksissa ihmisten valinnat johtavat monimutkaisten tapahtumaketjujen kautta epäonneen. Esimerkiksi: mies valitsee kirjan, jossa opastetaan aloittelevia käsikirjoittajia. Myöhemmin hänen käsikirjoituksestansa tehdyn elokuvan ohjaaja korjaa koko potin. Lopuksi kertoja aprikoi, mitä olisikaan voinut tapahtua, jos mies olisi valinnut toisin. Tiedän kyllä vaihtoehtoiskustannuksista (kiitoksia Tiedemiehelle linkistä), mutta tällainen on jo turhauttavaa, varsinkin kun omat huonot päätökset muistuvat mieleen.

Blogaamisestani tulee mieleen Late Night with Conan O'Brienin toistuva sketsi "Pierre Bernard's Recliner of Rage": pienikokoinen mies puhisemassa triviaaleista asiosta...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home