18.4.05

Pientä ja kaunista

Aloitin kuntoilun armeijaa varten uudelleen. Rapakunto, alle 3 kuukautta aikaa, ja lisäksi päätin sittenkin kantaa myös pyssyä. "Setä" heiluu... mutta omapa oli valintani. Motivaatio olisi paljon parempi, jos pystyisi käsittelemään vaihtoehtoiskustannuksia konkreettisesti. Voisi esimerkiksi viikon kokeilla, miltä tuntuu olla keski-ikäinen, joka ei ole nuorempana kuntoillut. Ehkä tästä itsensä piiskaamisesta alkaa uusi yrittämisen henki...

Oletteko muuten törmänneet yhteenkään kasvihuoneilmiötä käsittelevään artikkeliin, jossa olisi otettu huomioon "Peak Oil"? Kaavioissa kun lämpenemisen esitetään jatkuvan aina 2050-luvun tuolle puolen.

Aiheeseen liittyvä juliste.

Löysinpä vanhan suosikkini Evolution theoriesin uudelleen. Sivulla on hyviä kirjoituksia evoluutiopsykologiasta, vaikka ne välillä olettavatkin hieman liikaa.

Päivän lainaus tulee Vernon Smithiltä: "My socialist tendencies were starting to fade as I learned more about economics." Lainaus on Smithin haastattelusta, joka käsittelee kokeellista taloustiedettä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home